گلیکولیک اسید

یکی از آلفاهیدروکسی اسید­های پرمصرف در صنایع آرایشی و بهداشتی که در حوزه مراقبت از پوست استفاده می­شود، گلیکولیک اسید است. این ماده با توجه به ساختار شیمیایی خاص خود، می­تواند در محصولات مختلف صنعت آرایشی و بهداشتی مصرف شود که برخی از کاربردهای این ماده عبارت است از:

  • لایه­ برداری پوست
  • حفظ رطوبت پوست
  • درخشان­­ کنندگی پوست
  • حذف زائده­های پوستی

شرکت دانش بنیان انرژی آریانا در راستای بومی­ سازی دانش­ فنی و رفع نیاز کشور نسبت به مواد شیمیایی و پلیمری، با انجام مطالعات علمی و آزمایشگاهی دقیق، موفق به کسب دانش فنی تولید ماده گلیکولیک اسید  (GA) جهت استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی شده است.